¿Es normal que tengamos que desayunarnos, comer, merendar y cenar con docenas de faltas de ortografía luciendo en los faldones de todos los programas televisivos?, ¿tanto le cuesta al director de los informativos contratar un triste corrector, un corrector abnegado que le cobre cuatro chavos y que le limpie de faltas (¿quién será el perla que los redacta?) los enunciados?
¿Con qué criterio ponen y quitan tildes por doquier?, ¿por qué extraña razón los puntos suspensivos se convierten, por arte de magia, en dos, tres o cuatro?
Creo que crearé un ránking de los más osados e innovadores con la gramática y la ortografía del castellano: de momento, el primer puesto se lo disputan el informativo de Antena 3 y el Tomate.
2 comentarios:
També m'hi habia fixat en això que dius i he arribat a una conclusió: si els accents i la correcció ortagràfica poguessin tenir relacions sexuals amb qualsevol "famoseste" serien molt més presents a la televisió. Queda clar que la llengua (en tots els seus àmbits, excepte per tirar-se els plats perl cap)no té cabuda en la societat d'avui. Potser haríem d'inventar una "gramàtica rosa". Concha, ja veus que la gent de lletres sí que servim per alguna cosa, encara que sigui per adonar-nos d'aquestes "irregularitats".
Perdó!!!! He ficar havia amb B. Quina paradoxa, no? Estava criticant les faltes d'ortografia en els mitjans de comunicació i en faig una tan imperdonable com aquesta.
Publicar un comentario